.

Kompatibilis az iPhone 12/Pro/Max/Mini Bőr Pénztárca Kártya Tartóját & Mágneses Tiszta Telefon burkolata (iPhone 12 Mini, Fekete)

Kompatibilis az iPhone 12/Pro/Max/Mini Bőr Pénztárca Kártya Tartóját & Mágneses Tiszta Telefon burkolata (iPhone 12 Mini, Fekete)

HUF 2698.65

Készleten
A boltban

【Divattervezők】Divat nézd az ügy.Láthatjuk, hogy a telefon színét keresztül, ez tiszta ügy. 【IPhone 12/Pro/Max/Mini 】 Tervezték, mind a stílus, valamint a funkciót szem előtt tartva, az i Phone Bőr Pénztárca tiszta ügy ez a tökéletes módja annak, hogy tartsa a kártyát. 【Bőr Pénztárca Kártya Tartóját】 A bőr pénztárca védi a RFID, biztonságos hitel kártyák.Akár 2 kártyát. 【Beépített Mágnesek】 beépített mágnesek, kínál, egy varázslatos csatlakoztassa, válassza le a tapasztalat. 【Védelem】 Ultra védelmet nyújt a telefon ellen sokkok,illetve kárért.A tárca használható együtt a telefon esetében, hogy az adszorpciós stabilabb.Jellemzői : ✔Robusztus beépített mágnes a fokozott stabilitást.✔Ez hitelkártyát, AZONOSÍTÓ kártyák.✔A sima, ultra-vékony kialakítás tökéletesen illik az érzés a telefon.✔Ezzel a kártyával táskát, nem kell, hogy készítsen a tárca veled.Kompatibilis : i Phone 12/i Phone 12 Pro/i Phone 12 Max/i Phone 12 Min Solve a probléma a nagy wallet No szükség terjedelmes pénztárca vagy pénztárca.Felveheti AZONOSÍTÓ, hitelkártya, bármelyiket, még pénzt is.

Főbb jellemzők