.

Babakocsi Arch Játékok, Kiváló Minőségű Kristály Bársony Tevékenység Arch Játék Szövet Anyaga Puha Bőr‑Barátságos Otthon Beltéri(Színes)

Babakocsi Arch Játékok, Kiváló Minőségű Kristály Bársony Tevékenység Arch Játék Szövet Anyaga Puha Bőr‑Barátságos Otthon Beltéri(Színes)

HUF 2956.50

Készleten
A boltban

[ARCH JÁTÉKOK]Az ív a játék nagyon szép ez lenne a jó választás, hogy ez a baba, mint egy ajándék. [A TEVÉKENYSÉG ARCH JÁTÉK]A tevékenység arch játék kifejezetten fejleszteni baba értelme a kapcsolatot, valamint a szem‑kéz koordináció. [ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ]újra felhasználható, lemosható, a tevékenység arch játék használható sokáig tisztítás után. [FEJLESZTENI BABA tapintás]Ez nem csak fejleszteni a baba tapintás, valamint a szem‑kéz koordináció, hanem lehetővé teszi, hogy a baba felismerni állati formák. [PUHA BŐR-BARÁT]kiváló minőségű kristály bársony, illetve szövet anyag, puha bőr‑barát, nem okoz kellemetlen érzést a bőr.Szolgáltatás : 1. A tevékenység arch játék kifejezetten fejleszteni baba értelme a kapcsolatot, valamint a szem‑kéz koordináció.2. Ez nem csak fejleszteni a baba tapintás, valamint a szem‑kéz koordináció, hanem lehetővé teszi, hogy a baba felismerni állati formák.3. A boltív a játék nagyon szép ez lenne a jó választás, hogy ez a baba, mint egy ajándék.4. Kiváló minőségű kristály bársony, illetve szövet anyag, puha bőr‑barát, nem okoz kellemetlen érzést a bőr.5. Újra felhasználható, lemosható, a tevékenység arch játék használható sokáig tisztítás után.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Tevékenység Arch Toys Material : Kristály Bársony, Fabric Size : Kb.90cm / 35.4 in Apply, hogy : a Fenti 0 Hónapos Csomag Lista : 1 x Tevékenység Arch Játék.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Activity Arch Toys
Material:
Crystal Velvet, Fabric
Size:
Approx.90cm / 35.4in
Apply to:
Above 0 Month Old
Package List:
1 x Activity Arch Toy :