.

A ló Lába Őr, a Közös Védelmi Neoprén Állítható Első Hátsó Ló Lábán Csizma Ugrás a Ló Képzése a Futó Szett(vörös, extra nagy)

A ló Lába Őr, a Közös Védelmi Neoprén Állítható Első Hátsó Ló Lábán Csizma Ugrás a Ló Képzése a Futó Szett(vörös, extra nagy)

HUF 5398.65

Készleten
A boltban

Kényelmes Tapasztalat : Ellen súrlódás hatása, valamint sérülések, ívelt felső, amely egy kényelmes rajta tapasztalat a ló.Alkalmazható : Alkalmas lovas verseny, valamint a képzés a lovak, mint a polo, ugrás, vadászat, kitartás fényképezés.Védelem : a Ló lába őr hatékonyan tompítja a hatást, hogy a külső erők, mikor ugrott át az akadályokat, hogy védje lábát közös.Superior Anyaga : PU shell plusz neoprén anyag, jó csillapítás hatása, nem könnyű pihe, hosszú élettartam.Állítható : Több csat design, pontosabb beállítása a szorító érzés a lábát őr, könnyű viselet, majd vegye le.Szolgáltatás : 1. Védelem : a Ló lába őr hatékonyan tompítja a hatást, hogy a külső erők, mikor ugrott át az akadályokat, hogy védje lábát közös.2. Kényelmes Tapasztalat : Ellen súrlódás hatása, valamint sérülések, ívelt felső, amely egy kényelmes rajta tapasztalat a ló.3. Alkalmazható : Alkalmas lovas verseny, valamint a képzés a lovak, mint a polo, ugrás, vadászat, kitartás fényképezés.4. Superior Anyaga : PU shell plusz neoprén anyag, jó csillapítás hatása, nem könnyű pihe, hosszú élettartam.5. Állítható : Több csat design, pontosabb beállítása a szorító érzés a lábát őr, könnyű viselet, majd vegye le.Specifikáció : Elem Típus : Ló Támogatás Boots Material : PU + Neoprene Use : Lovas Csizma Csomag Lista : 2 x Ló Mellső Lábát Boots2 x Ló Hátsó Lábát Boots Note : 1. Kérem, engedje meg, 0‑1cm/0-0.4 a hiba a kézi mérés.2. A kötszer mérete a tényleges használat hossza.

Főbb jellemzők

Item Type:
Horse Support Boots
Material:
PU + Neoprene
Use:
Horse Boots
Package List:
2 x Horse Front Leg Boots2 x Horse Hind Leg Boots :
1. Please allow 0‑1cm/0‑0.4in error in manual measurement.2. The bandage size is the actual use length. :