.

A változó Frekvencia Drive, Digitális Kijelző, Motor, Fordulatszám-szabályozó Többszörös Védelem Állapotát Jelző a Automatizálási

A változó Frekvencia Drive, Digitális Kijelző, Motor, Fordulatszám-szabályozó Többszörös Védelem Állapotát Jelző a Automatizálási

HUF 12514.50

Készleten
A boltban

Design kulcsot kijelző, a működési adatok, világos, első pillantásra, real‑time figyelmet, hogy a működési állapotát az inverter.Az inverter shell készült ipari ABS anyag, amely hőálló, lángálló ütközés‑ellenálló, de jó biztonságát.Átfogó funkciók, beállítható frekvencia V/F görbe, torziós, ellenőrzési gyorsulás, lassulás, stb.A túlterhelés, túlfeszültség, rövidzárlat, BIZTOSÍTÉK, biztosíték védelem, közvetlen a start hibája reset indítás után.Szuper alumínium, alap hűtőborda együtt behozott hatalmas rajongó, szuper szél ereje, jó hőelvezetés hatása.Szolgáltatás : 1. Az inverter shell készült ipari ABS anyag, amely hőálló, lángálló ütközés‑ellenálló, de jó biztonságát.2. Átfogó funkciók, beállítható frekvencia V/F görbe, torziós, ellenőrzési gyorsulás, lassulás, stb.3. A túlterhelés, túlfeszültség, rövidzárlat, BIZTOSÍTÉK, biztosíték védelem, közvetlen a start hibája reset indítás után.4. Design kulcsot kijelző, a működési adatok, világos, első pillantásra, real‑time figyelmet, hogy a működési állapotát az inverter.5. Szuper alumínium, alap hűtőborda együtt behozott hatalmas rajongó, szuper szél ereje, jó hőelvezetés hatása.Specifikáció : Elem Típus : Frekvencia Inverter Model : A2-3040 Power 4 KWInput : 3-fázis 300-460 V jelenlegi 11 AInput Frekvencia : 40-60 HZOutput : 3-fázis AC380 V jelenlegi 15.5 AOutput Frekvencia : 0-400 HZKey üzemeltetési Utasítás : RUN/STOP : Ha az inverter tétlen állapotban van, nyomja meg ezt a gombot, majd az inverter elindul, majd ha ismét megnyomja, az inverter leáll.STOP/RESET : Ha az inverter fut, nyomja meg ezt a gombot, majd az inverter leáll.Ha az inverter egy hibája állami nyomja meg ezt a gombot, hogy állítsa vissza az inverter.A menüben a beállítást, nyomja meg ezt a gombot, hogy visszatérjen az előző menübe.REV : Nyomja meg ezt a gombot, hogy fordított a haladási irányba az inverter.Ez is hatékony futásidőben.BEÁLLÍTÁS : Nyomja meg ezt a gombot, hogy belépjen a beállítás menü.Ha ez a menü elemet, nyomja meg ezt a gombot, hogy mentse a menü paraméter adja meg a menü elemet. a▲▼ : A menüpont kiválasztása, illetve al‑tétel adatok módosítása. a◄► : A menü elem tartalmának módosítása vagy panel jog dial gombot.Panel potenciométer : A működési frekvencia által adott panel potenciométer.Kijelző Windo.

Főbb jellemzők

Item Type:
Frequency Inverter
Model:
A2-3040
Power 4KW :
Input:
3-phase 300-460V current 11A
Input Frequency:
40-60HZ
Output:
3-phase AC380V current 15.5A
Output Frequency:
0-400HZ
Key Operation Instructions:
RUN/STOP:
When the inverter is in idle state, press this key and the inverter will start running, and when it is pressed again, the inverter will stop running.
STOP/RESET:
When the inverter is running, press this key and the inverter will stop running. If the inverter is in a fault state, press this key to reset the inverter. In the menu setting, press this key to return to the previous menu.
REV:
Press this key to reverse the running direction of the inverter. It is also effective at runtime.
SET:
Press this key to enter the menu setting. If it is in the menu item, press this key to save the menu parameter and enter the menu item.
▲▼:
Menu item selection and sub‑item data modification.
◄►:
Menu item content modification and panel jog button.
Panel potentiometer:
The operating frequency is given by the panel potentiometer.
Display Windo :