.

Ranvo Azonnali Nyomtatás Kamera, Gyerekek Kamera Nyomatok Fotók Fotók Jelennek meg Azonnal Stabil, Tiszta Képeket Kültéri(Kék)

Ranvo Azonnali Nyomtatás Kamera, Gyerekek Kamera Nyomatok Fotók Fotók Jelennek meg Azonnal Stabil, Tiszta Képeket Kültéri(Kék)

HUF 10515.15

Készleten
A boltban

Fényképezés, majd a nyomtatás kész a gép, könnyen nyomtatás, azonnali nyomtatás, vonzza a gyerekeket, hogy vizsgálja végtelen szórakozás.Kis tervezés, könnyű súly, egyszerű, gyermekek számára, hogy megértsék, könnyen, nem fáradt, stabil, tiszta lövés.Fekete-fehér fotók, nyomtatott fotók, lehet, tele színes stroke, ápolják a gyerekek fantáziáját.Egy-kattintson a nyomtatás, fotók jelennek meg másodperc, válassza ki a fényképek nyomtatásához, illetve tartsa a csodálatos pillanat, a kezében néhány másodperc alatt.Kényelmesebb, mint a hagyományos digitális kamerát, amely alkalmas a kezében, amikor megy ki, nem adható gyermekeknek, mint egy ajándék.Szolgáltatás : 1. Egy-kattintson a nyomtatás, fotók jelennek meg másodperc, válassza ki a fényképek nyomtatásához, illetve tartsa a csodálatos pillanat, a kezében néhány másodperc alatt.2. Fényképezés, majd a nyomtatás kész a gép, könnyen nyomtatás, azonnali nyomtatás, vonzza a gyerekeket, hogy vizsgálja végtelen szórakozás.3. Kis tervezés, könnyű súly, egyszerű, gyermekek számára, hogy megértsék, könnyen, nem fáradt, stabil, tiszta lövés.4. Fekete-fehér fotók, nyomtatott fotók, lehet, tele színes stroke, ápolják a gyerekek fantáziáját.5. Kényelmesebb, mint a hagyományos digitális kamerát, amely alkalmas a kezében, amikor megy ki, nem adható gyermekeknek, mint egy ajándék.Hogyan kell Használni : 1. Amikor a papír betöltése, kérem, nyissa ki a papír rekesz kifelé, mindkét oldalról, majd a nyomtatás a papír a megfelelő irányba.Kérjük, használja Kb. 57 x 25mm / 2.2 x 1.0 termál nyomtatási papír.Kérjük, helyezze be a papírt a megfelelő tájolás, majd hagyjuk egy része kívülről.2. Nyomja meg hosszan a bekapcsoló gombot 2 másodpercig, hogy a be-vagy kikapcsolásához, nyomja meg röviden a gombot, hogy kapcsolja be a kamerát.3. Egyetlen egyszer nyomjuk meg a gombot fénykép készítéséhez nyomja meg hosszan a gombot, hogy rögzítse.4. Érintse meg a print gombot a fotó, majd a nyomtatás a kép azonnal; a jelenlegi fénykép b.

Főbb jellemzők