.

WPL Autó Konzol Telefon, Autós tartó,Design, 360° Forgatható gömbcsukló - Tökéletes a GPS, a Média, vagy a Kéz nélküli Hívás,a gépkocsi

WPL Autó Konzol Telefon, Autós tartó,Design, 360° Forgatható gömbcsukló - Tökéletes a GPS, a Média, vagy a Kéz nélküli Hívás,a gépkocsi

HUF 4423.95

Készleten
A boltban

1. A méret ez az autó, a telefon tulajdonosa 4.52*2.95*0.51 az, alkalmas 4.0-6.5 inch okos telefonok. 2. A mobiltelefon tartó mini forma, egy high-gloss tükör, egy tökéletes kombinációja a felület, illetve autó dekoráció, majd egy sima textúra. 3. Szuper könnyű telepíteni, autó, telefon tulajdonosa : 1 második telepítése vagy eltávolítása idő, könnyen át autó. 4. Ultra-rugalmas, szellőző, mobiltelefon tartó, amely 360° választható szög.Kicsi, gyönyörű, helyet takarít meg. 5. Ez biztosítja, hogy az alján a mount szilárdan rögzített, hogy segítsen a smartphone maradjon a helyén, anélkül, hogy ez érintené út rezgés, vagy hatása.Termék Neve : Autó Bracket Product specifikáció : 4.52*2.95*0.51 in Product anyag : ABSprompt : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze a színét, méretét.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. A különböző monitorok, kérjük, vegye figyelembe, hogy enyhe szín eltérések előfordulhatnak, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a méret, a mért kézzel, a hiba 1-3 cm-es, kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözlünk mindenkit, hogy ossza meg visszajelzést, hogy az ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Főbb jellemzők

4.52*2.95*0.51in :
Product material:
ABS
prompt:
1. Before buying, please check the color and size. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Due to different monitors, please note that slight color differences may appear, please understand. :
4. The above data is for reference only, the size is measured manually, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome everyone to share and feedback to provide you with better services and products. :
7. Thank you for visiting my shop, click to enter my shop, there will be a lot of products for your reference, logistics, usually we will ship within 1-3 days, the estimated time of arrival is 9-15 days. :